Plovdiv24.bg с нов рекорд, отново смаза конкуренцията
Последната за годината статистика за посещаемостта на българските сайтове - тази от месец ноември показва, че Plovdiv24.bg бележи нов рекорд в посещаемостта си. През миналия месец 330 718 реални читатели от България са се информирали от сайта ни.

Това утвърждава медията ни като абсолютен лидер в Пловдив и региона по всички показатели.

Тук е важно да уточним нещо много важно: През последните години в нито един момент нито една медия никога не е била по-четена в Пловдив от Plovdiv24.bg, за което благодарим най-вече на нашите редовни читатели.

Зад тази лидерска позиция обаче стоят много труд и себераздаване от страна на екипа на сайта ни и въпреки че винаги сме се опитвали да бъдем по-скоро позитивни, не можем да не обърнем внимание на лъжите, които разпространяват конкурентите ни в Пловдив, че някои от тях са по-четени от нас.

Това не отговаря на истината и е лесно доказуемо, затова винаги ще го напомняме.

В края на годината е време за равносметки и обобщения. В графиките, които сме ви предложили, показваме посещаемостта на Plovdiv24.bg за всеки един от месеците, като в първата графика са читателите ни от Пловдив и страната.

Във втората графика (долу вляво) са читателите ни само от Пловдив, съпоставени спрямо читателите от Пловдив на най-близките ни конкуренти. По месеци можете да видите, че Plovdiv24.bg (със зелен цвят) винаги е успявал да защити лидерската си позиция.

В третата графика са импресиите (отварянията) на Plovdiv24.bg по месеци.