тел.: 0700 45 024
mob.: 0886 59 82 67
e-mail: office@mg24.bg
НАЧАЛО ПРОЕКТИ ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА НОВИНИ ЗА НАС КЛИЕНТИ КОНТАКТИ
За нас:
Медия груп 24 е динамична медийна вертикална интернет компания, стартирала дейността си през 2004 година. В портфолиото на компанията влизат някои от най-големите и посещавани регионални сайтове в България, в това число и най-посещаваният български регионален сайт Plovdiv24.bg. Освен за Пловдив и региона Медия груп 24 развива и едни от най-посещаваните сайтове за Варна (Varna24.bg), Бургас (Burgas24.bg) и Русе (Ruse24.bg). В сайтовете си групата предлага на своите читатели новини и услуги от всички сегменти - актуални обществени, политически и спортни новини, анализи, дискусии, туристическа и бизнес информация, културни и развлекателни програми, малки обяви. Сайтовете на Медия груп 24 задоволяват специфичните информационни нужди на местно ниво в най-големите български градове. Платформата, която всички сайтове на компанията използват, е обща, което позволява лесното им управление, но информационните нужди, които те задоволяват, са специфични за всеки от градовете, в които медийната група е позиционирана.

Медия груп 24 е компания с услуги насочени към изключително таргетиран регионален трафик, който от своя страна е изключително качествен и лоялен. По този начин компанията ще позволи на рекламодателите, които се целят в специфична регионална, градска аудитория да достигнат до нея. Всеки един от сайтовете е отворен за своите потребители. В сайтовете има дискусионни форуми, както и свободни коментари под всяка от новините. Това осигурява изключително демократично и задълбочено обсъждане на наболели проблеми, които тревожат читателите. Регионалните медии на MG24 постигат изключително задълбочено обсъждане на личните проблеми и ежедневни въпроси, които вълнуват читателите. Над 87% от аудиторията в сайтовете на MG24 е на възраст над 18 години, като над 45% е с Висше образование.

Плановете на Медия груп 24 са да пусне свои сайтове и в останалите големи български градове и по този начин да се превърне в лидер сред регионалните сайтове на национално ниво.
Нашите проекти:
Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg
Пловдивският портал
Varna24.bg
Varna24.bg
Варненски информационен портал
Burgas24.bg
Burgas24.bg
Бургаският информационен портал
Ruse24.bg
Ruse24.bg
Русенският информационен портал
Blagoevgrad24.bg
Blagoevgrad24.bg
Всичко за Благоевград на едно място
Градска мрежа от сайтове MG24.bg
Градска мрежа от сайтове MG24.bg
Градска мрежа от регионални сайтове
Навигация:
Градове:
Виж още:
Начало - Проекти - Цени за реклама - Новини - За нас - Клиенти - Контакти

©2004 - 2008 Медия груп 24 ООД. Всички права запазени.