За нас
Медия груп 24 е динамична медийна вертикална интернет компания, стартирала дейността си през 2004 година. В портфолиото на компанията влизат някои от най-големите и посещавани регионални сайтове в България, в това число и най-посещаваният български регионален сайт Plovdiv24.bg. Освен за Пловдив и региона Медия груп 24 развива и едни от най-посещаваните сайтове за Варна (Varna24.bg), Бургас (Burgas24.bg) и Русе (Ruse24.bg). В сайтовете си групата предлага на своите читатели новини и услуги от всички сегменти - актуални обществени, политически и спортни новини, анализи, дискусии, туристическа и бизнес информация, културни и развлекателни програми, малки обяви. Сайтовете на Медия груп 24 задоволяват специфичните информационни нужди на местно ниво в най-големите български градове. Платформата, която всички сайтове на компанията използват, е обща, което позволява лесното им управление, но информационните нужди, които те задоволяват, са специфични за всеки от градовете, в които медийната група е позиционирана.

Медия груп 24 е компания с услуги насочени към изключително таргетиран регионален трафик, който от своя страна е изключително качествен и лоялен. По този начин компанията ще позволи на рекламодателите, които се целят в специфична регионална, градска аудитория да достигнат до нея. Всеки един от сайтовете е отворен за своите потребители. В сайтовете има дискусионни форуми, както и свободни коментари под всяка от новините. Това осигурява изключително демократично и задълбочено обсъждане на наболели проблеми, които тревожат читателите. Регионалните медии на MG24 постигат изключително задълбочено обсъждане на личните проблеми и ежедневни въпроси, които вълнуват читателите. Над 87% от аудиторията в сайтовете на MG24 е на възраст над 18 години, като над 45% е с Висше образование.

Плановете на Медия груп 24 са да пусне свои сайтове и в останалите големи български градове и по този начин да се превърне в лидер сред регионалните сайтове на национално ниво.


©2004 - 2022 Медия груп 24 ЕООД. Всички права запазени.