Регионалните сайтове на MG24.bg се обновяват, вижте промените
Здравейте верни читатели на сайтеовете от групата на MG24.bg. Дойде време да стартираме техническо обновяване на региоалните ни сайтове. На пръв поглед промените не са големи - целта е да не променяме драстично облика на сайтовете, с който сте свикнали.

Все пак въведохме и през следващите месеци ще продължим да въвеждаме много нови неща в сайтовете, за които ще ви информираме тук.

Най-новото, както забелязвате, е навигацията на сайтовете. Направихме я достъпна във всеки един момент.

От тук нататък за вас ще е по-добре да използвате сайтовете като регистриран потребител, тъй като както виждате от изображението, ще можете да се възползвате от много нови функционалности.

1. Във всеки един момент ще виждате колко и кои ваши приятели са на линия и ще можете лесно да комуникирате с тях.

2. Известия: Въведохме известия, за да можете да следите и да бъдете информирани за неща, които ви засягат. Така например ако сте коментирали дадена публикация и някой е отговорил на коментара ви, ще бъдете уведомени. Също така ако участвате в някоя дискусия в групите и там има нови постинги по темите, които ви интересуват, отново ще получите известие.

3. Действия на приятели: Ще можете да следите какво правят вашите приятели, какви статии коментират, какви обекти от справочника харесват, кои събития коментират, за кои заведения гласуват и т.н.

Друг изцяло обновен модул в сайтовете е СПРАВОЧНИКЪТ. Смеем да твърдим че успяхме да направим най-добрия градски онлайн справочник, а с ваша помощ сме сигурни, че той ще се превърне и в най-богатия от към информация.

В справочника вече можете:

- Да гласувате и давате оценка на всички обекти.

- Да добавяте обекти и събития, ако сме пропуснали такива.

- Да качвате снимки към обекти, да си ги запазвате и да ги маркирате като ваши любими

- Да следите събитията, случващи се в Пловдив

- Да виждате ако има оферти с намаления към някой обект в града ни. (Пример тук:http://guide.plovdiv24.bg/a120.html)

За първи път въвеждаме опцията обект в обекта. Вижте пример тук: МОЛ Пловдив

В следващите няколко месеца ще продължим с добавянето на нови полезни функционалности, за които ще ви информираме тук!