тел.: 0700 45 024
mob.: 0886 59 82 67
e-mail: office@mg24.bg
НАЧАЛО ПРОЕКТИ ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА НОВИНИ ЗА НАС КЛИЕНТИ КОНТАКТИ
FUT.bg е новият проект на Media Group 24
MG24 стартира нов проект - FUT.bg. Името на сайта подсказва, че е насочен изцяло към аудитория интересуваща се задълбочено от футбол.

Сайтът не е поредният новинарски сайт, а по-скоро първата в страната футболна платформа, движена изцяло от потребителите на сайта.

Основният контент се генерира именно от читателите на сайта, а не от администратори. Всеки регистриран потребител дава своя глас за това как ще завърши даден мач, пуска виртуални футболни колонки, публикува наистина обосновани прогнози за предстоящите двубои.

За тези си действия всеки от читателите е мотивиран двойно. От една страна той става част от най-голямото футболно общество в България, научава статистическа информация за това как се очаква да се развият мачовете, които го интересуват, усреднени коефициенти от няколко букмейкъра, по кои ТВ ще бъде предаван всеки от мачовете, обосновани прогнози от други потребители, новини за мача и т.н. За всеки потребител също има статистическа информация и другите могат да преценят доколко могат да му се доверят при прогнозите му.

Най-важното е, че за всяко свое действие потребителите печелят или губят точки, в зависимост от това предположенията им верни ли са или грешни, като по този начин участват в месечно класиране, на базата на което се разпределя награден фонд за най-добрите.

Като цяло сайтът представлява смесица от богата статистическа платформа и социална мрежа за българи, интересуващи се задълбочено от футбол.

Въпреки, че сайтът стартира преди седмица, вече мина почти всички свои конкуренти по единствения сравним показател - брой прогнози за даден мач, както и брой обосновани прогнози, като имаше мачове с 4 различни обосновани прогнози от различни потребители, а най-интересните за деня мачове още в първите часове на сайта бяха прогнозирани от стотици потребители всеки.

07/05/2019 Условия за публикуване на ПР материали и рекламни банери по време на избори за Европейски парламент 2019 сключени договори
07/05/2019 През март Plovdiv24.bg затвърди лидерството си на медийния пазар в Пловдив
07/05/2019 Пловдив вече има безплатен информационен вестник
08/02/2017 Условия за публикуване на ПР материали и рекламни банери по време на Парламентарни избори 2017
08/02/2017 Рекорд! Близо милион се информират от сайтовете на MG24.bg
Нашите проекти:
Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg
Пловдивският портал
Varna24.bg
Varna24.bg
Варненски информационен портал
Burgas24.bg
Burgas24.bg
Бургаският информационен портал
Ruse24.bg
Ruse24.bg
Русенският информационен портал
Blagoevgrad24.bg
Blagoevgrad24.bg
Всичко за Благоевград на едно място
Градска мрежа от сайтове MG24.bg
Градска мрежа от сайтове MG24.bg
Градска мрежа от регионални сайтове
Навигация:
Градове:
Виж още:
Начало - Проекти - Цени за реклама - Новини - За нас - Клиенти - Контакти

©2004 - 2008 Медия груп 24 ООД. Всички права запазени.